De metaalbewerking specialist van Alkmaar

PeMa Metaal is een gespecialiseerd constructiebedrijf die projecten uitvoert voor bedrijven en particulieren in de gemeente Alkmaar. Ons bedrijf stelt hoge eisen bij de aflevering van projecten. Onze vier beloften zijn: snelle levering, kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap. Wij gaan altijd voor het beste eindresultaat. PeMa Metaal gebruikt uitsluitend de beste metaalbewerkingsmachines op de markt.

Om u nog meer van dienst te kunnen zijn, voeren wij veel werkzaamheden op locatie uit. Wij kunnen u in Alkmaar helpen met werkzaamheden als lassen, fabricage van kleine onderdelen, afmonteren en andere constructiewerkzaamheden. Bij deze werkzaamheden maken wij gebruik van specialisten met ruim zeventien jaar ervaring.

Onze kennis en ons vakmanschap worden altijd ingezet om uw project op de correcte manier af te ronden. De juiste lastechnieken worden gekozen door te bepalen wat voor u het beste resultaat geeft.

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Ons metaalbewerkingsbedrijf is lid van de Koninklijke Metaalunie, de grootste brancheorganisatie voor metaal- en techniekbedrijven. Het lidmaatschap helpt ons met het steeds verder kunnen ontwikkelen van onze kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij garant blijven staan voor het leveren van kwaliteit.

Afgeronde metaalbewerkingsprojecten in Alkmaar

Onze uitvoerders zijn Peter van Halderen en Maurice van Halderen, de naamgevers van metaalbedrijf PeMa Metaal. Het constructiebedrijf bestaat al sinds 1999 en heeft al vele verschillende projecten afgerond in Alkmaar. Vervaardigde projecten zijn bijvoorbeeld trapwerk voor thuis, plaatwerk op maat, sierhekwerk in tuinen en loopbruggen voor distributiecentra. Hieronder zijn voorbeelden te vinden van projecten die uitgevoerd zijn in Alkmaar.

Contact
Bel ons 06 – 511 66 191

Industrieterrein in Alkmaar

Op het industrieterrein in Alkmaar is de bovenstaande roestvrijstalen trapleuning gemonteerd bij een midden- kleinbedrijf. Het was een flinke klus in combinatie met een houten ondergrond. Dankzij onze ervaring in de metaalbewerkingsindustrie is het toch gelukt. We zijn trots op het uiteindelijke resultaat van het constructiewerk.

Bedrijventerrein Beverkoog

Op bedrijventerrein Beverkoog te Alkmaar is PeMa Metaal aan de slag gegaan. Dit keer met een zwevende tafel-constructie. De tafel heeft een functionele functie en ziet er ook nog eens goed uit. Het constructiewerk had wat voeten in de aarde wegens de lengte van maar liefst 12 meter. Het resultaat van het constructiewerk is er één om trots op te zijn.

Binnenstad van Alkmaar

Voor een verbouwing van een woning in de binnenstad van Alkmaar hebben wij een staalconstructie gebouwd. De tussenmuur is tijdens deze verbouwing doorbroken. Deze muur werd tijdelijk vervangen door ons staalwerk, zodat de verbouwing gewoon door kon gaan. Zonder dit constructiewerk had het plafond in kunnen zakken.

Neem contact op met PeMa Metaalbewerking

Wilt u ook graag een project door ons laten uitvoeren in Alkmaar? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie staan wij voor u klaar.