PeMa Metaalbewerking: specialist in metaalbewerking in Amsterdam

Voor al uw projecten rond metaalbewerking in Amsterdam is PeMa uw specialist. Ons constructiebedrijf werkt sinds 1999 aan projecten in de omgeving van de hoofdstad. Doordat wij veel ervaring hebben met het bewerken van metaal, bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Wij helpen u dan ook graag met al uw metaalwerkzaamheden. We zeggen niet voor niets dat PeMa Metaalbewerking staat voor kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap.

Wij verzorgen onder andere regulier onderhoud, fabricage, montage en laswerkzaamheden bij diverse metalen. Op zoek naar meer informatie over onze diensten? Bel naar 06 – 511 66 191 of mail naar info@pe-ma.nl.

Bel ons: 06 – 511 66 191 Offerte aanvragen

PeMa Metaalbewerking: Maatwerk op locatie

Wij realiseren onder andere de volgende werkzaamheden:

Contact
Bel ons : 06 – 511 66 191

Diverse lastechnieken op materialen zoals ijzer, staal en aluminium

Het werken met meerdere soorten metalen is voor PeMa Metaalbewerking een dagelijkse bezigheid. Door middel van onze lastechnieken kunnen wij allerlei lastwerkzaamheden op staal, aluminium en rvs verwezenlijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het repareren van hekken, pijpleidingen en trappen.

Op maat gemaakte producten ingedeeld naar uw wensen

Heeft u een schets van uw gewenste product? Bij PeMa Metaalbewerking kunt u terecht voor allerlei projecten met op maat gemaakte producten. We bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn. Onze technische specialisten kunnen u precies uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Wij bezoeken u graag op locatie voor metaalbewerking in Amsterdam.

Onderhoud, fabricage, constructie en montage door onze technische specialisten

PeMa Metaalbewerking is uw specialist in metaalbewerking in de hoofdstad van Nederland. Al onze werkzaamheden voeren we graag op locatie uit. De wensen van de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Onze specialisten helpen u graag met het in kaart brengen van de werkzaamheden. PeMa Metaalbewerking maakt uitsluitend gebruik van de nieuwste en beste machines die op dit moment te verkrijgen zijn. Daarom bent u bij ons verzekerd van een goed resultaat.

Uw metaalbewerking specialist

PeMa Metaalbewerking verzorgt projecten voor zowel particulieren als bedrijven. Wij werken altijd volgens een aantal vaste basisprincipes, die ons motiveren om uitsluitend kwaliteit te leveren:

  • De nieuwste lastechnieken
  • Ervaren technische specialisten
  • Maatwerk op locatie
  • Snelle oplevering

Snelle levering van uw gewenste producten

Doordat onze technische specialisten uitsluitend gebruik maken van de nieuwste metaalbewerkingsmachines, worden de producten snel geproduceerd en geplaatst. Zo hoeft u niet lang te wachten op uw gewenste product.

De Koninklijke Metaalunie

De koninklijke Metaalunie is de brancheorganisatie voor de metaalindustrie. PeMa Metaalbewerking is hier al jaren lid van. Door lid te zijn van de organisatie blijft PeMa Metaalbewerking altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de metaalindustrie. Ook worden de nieuwste technieken op het gebied van onder andere plaatbewerking en constructiewerk uitgewisseld tussen de leden van de Koninklijke Metaalunie. Zo kunnen wij onze klanten garanderen dat wij altijd investeren in vakmanschap.

Afgeronde projecten in Amsterdam

PeMa Metaalbewerking heeft al meerdere projecten afgerond in Amsterdam en omgeving. De projecten bestaan onder andere uit het op maat maken van stalen producten, het produceren van plaatwerk en het repareren van metalen constructies. Hieronder vindt u een voorbeeld van een van onze recente projecten.

Renovatie hekwerk van balkon

Bij dit balkon in Amsterdam hebben we de gehele balustrade vervangen door een robuust en modern hekwerk. Bij de opgang naar het balkon is de oude metalen trap vervangen door een op maat gemaakte veilige en stijlvolle trap.

Splitlevel op maat gemaakt

In een herenhuis hebben wij een splitlevel op maat geleverd en gemonteerd. Het ijzeren werk werd boven de woonkamer en keuken geplaatst en geeft een prachtige industriële uitstraling aan de woning. Ook hebben we voor dit huis een mooie pui gemaakt en geplaatst. De pui bestaat uit onbehandeld metaal.

Splitlevel opmaat gemaakt Amsterdam

Neem contact op met ons

Heeft u een project waar PeMa Metaalbewerking u bij kan helpen? Vul dan het contactformulier in of bel 06 – 511 66 191. U kunt ook contact opnemen voor een gratis offerte op maat.