PeMa Metaalbewerking is de specialist in op maat gemaakte metalen constructies, zoals trappen en bordessen. In onze eigen machinepark en fabriek in Zaandam hebben we alle mogelijkheden om elke metalen constructie voor u te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in diverse metaalwerkzaamheden, waaronder:

  • Metaalbewerking
  • Metaalonderhoud
  • Constructiewerk
  • Lastechnieken
  • Montage

Desgewenst kunnen we alle metalen constructies op locatie inmeten, lassen en monteren. Voor meer informatie over PeMa Metaalbewerking kunt u contact opnemen of online een offerte aanvragen.

Bel ons: 06 – 511 66 191 Offerte aanvragen

Op maat gemaakte metalen trappen

PeMa heeft al vele metalen trappen gefabriceerd, gelast en op locatie gemonteerd. Wij maken niet alleen rechte trappen, maar ook spiltrappen en draaitrappen. Bovendien produceren we ook grote trappen, waarbij we een metalen bordes inlassen.

Trappen PeMa metaal Zaandam Trappen PeMa metaal Zaandam

Trappen PeMa metaal Zaandam Trappen PeMa metaal Zaandam

Metalen bordessen

Voor verschillende distributiecentra in Zaandam heeft PeMa ook stalen loopbruggen met bordes en trap gerealiseerd, bijvoorbeeld in het distributiecentrum van Albert Heijn. Dergelijke grote metalen trappen hebben een extra bordes nodig, waar een deel van het gewicht op rust. Voor PeMa Metaalbewerking zijn dit soort grote projecten geen enkel probleem. Wij beschikken over alle benodigde faciliteiten om alle soorten metalen trappen (desgewenst met bordes) te maken.

Pe Ma Metaalbewerking Zaandam aloopbrug distributie centrum AHac

Bekijk alle projecten van PeMa Metaalbewerking.

Advies over uw metalen constructie

Wilt u voor uw project ook een op maat gemaakte metalen trap en bordes? Neem dan contact op via het telefoonnummer 06 – 511 66 191 of via het e-mailadres info@pe-ma.nl.