Over metaal- en constructiebedrijf Pema metaal

Pema metaal is een familiebedrijf opgericht in 1999 en gevestigd aan de Hoofdtocht te Zaandam. Inmiddels is Pe Ma al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in allround metaalbewerking en constructiewerk.

Naast jaren ervaring heeft de kracht van Pema metaal zich kunnen kenmerken in een kwalitatief hoogstaande uitvoering en grote flexibiliteit. Door de oprichting van een eigen machinepark en fabriek is het mogelijk om het proces van idee tot uitwerking in controle te hebben. Hierdoor bieden wij niet alleen een compleet metaal en constructiebedrijf maar kunnen wij ook flexibel innoveren, de kwaliteit bewaken en specifiek maatwerk leveren.

Door de jaren heen heeft Pema metaal meerdere projecten en opdrachten in meerdere plaatsen in Nederland uitgevoerd, bijvoorbeeld in Amsterdam, Zaandam, Purmerend en Alkmaar. Wij leveren diensten aan onder andere particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.

Enkele van onze opdrachtgevers zijn:

  • Hotel Inntel Zaandam
  • Universiteit van Amsterdam
  • Gemeente Zaandam
  • Patronaat Haarlem
  • Hotel Assendelft

Door vakmanschap en jarenlange ervaring kunnen wij u alles vertellen over wat er allemaal te bedenken, maken en mogelijk is in de metaal.