PeMa Metaalbewerking verricht metaal onderhoud op locatie. Wij hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van diverse soorten metalen, waarmee we de levensduur verlengen en de bescherming tegen roest vergroten. Daarnaast voorkomt onderhoud dat u reparaties moet uitvoeren of het metaal op den duur moet vervangen. Onder de onderhoudstechnieken en -werkzaamheden valt het bewerken van metaalconstructies, zoals leidingwerk, sierhekwerk, draagconstructies, trappen en meubels.

Hieronder ziet u een aantal metaal onderhoudswerken die wij verrichten:

  • Metaal onderhoud tegen roest
  • Onderhoud van bewerkt en onbewerkt metaal
  • Verven en lakken
  • Coaten

Met onderhoud door PeMa Metaalbewerking zijn uw metalen beschermd tegen roest en andere invloeden. Indien gewenst verrichten wij ook onderhoudswerk op locatie. Neem contact op met PeMa Metaalbewerking of vraag een offerte aan voor uw onderhoudswerk.

Bel ons: 06 – 511 66 191 Offerte aanvragen

 

Onderhoud van metaal uitbesteden

Bij PeMa Metaalbewerking krijgt u onderhoud op maat, vakmanschap, kwaliteit en flexibiliteit tegen een lage prijs. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van allerlei soorten metalen, zoals roestvrij staal, corten staal, aluminium, gegalvaniseerd staal en ijzer. U kunt bij PeMa ook terecht voor complete bewerking en constructie diensten. Desgewenst verzorgen wij de montage en laswerkzaamheden op locatie. Zo weet u altijd dat uw metaalconstructie op maat wordt afgewerkt.

Metaal onderhoudsspecialisten

Om het metaal een aantal extra levensjaren te geven, kunt u het metaal periodiek of eenmalig laten onderhouden door één van onze onderhoudsspecialisten. De vakmannen van PeMa Metaalbewerking kunnen het metaal periodiek of eenmalig onderhouden. Daarnaast helpen onze vakmensen u graag bij reparaties,  het inmeten en verleggen van leidingen, pijpen en andere metaalconstructies. Bovendien kunt u als particulier ook eenvoudig een onderhoudsspecialist van PeMa inhuren. Wij verzorgen het onderhoudswerk en geven u advies op maat over het onderhoud van de aanwezige metalen.

PeMa Metaalbewerking is onder andere gespecialiseerd in het onderhouden van de volgende metaalconstructies:

Indien u meer informatie wenst over metaal onderhoud door PeMa, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06 – 511 66 191, of via e-mailadres info@pe-ma.nl.