PeMa Metaalbewerking: ervaren constructiebedrijf voor alle metaalwerkzaamheden in Hoorn

PeMa Metaal is een constructiebedrijf dat gespecialiseerd is in metaalbewerking. Ons constructiebedrijf heeft inmiddels 17 jaar ervaring in werkzaamheden binnen de metaalindustrie. PeMa Metaal beschikt over ruime kennis omtrent metaalbewerking. Wij helpen u dan ook graag met al uw metaalwerkzaamheden in de omgeving van Hoorn. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Bel naar 06 – 511 66 191 of mail naar info@pe-ma.nl.

  • Lid van Koninklijke Metaalunie
  • Meer dan 17 jaar ervaring in metaalbewerking
  • Metaalbewerking op maat
  • Hoogopgeleide technisch professionals

Bel ons: 06 – 511 66 191Offerte aanvragen

Diensten van PeMa Metaal

Wij realiseren onder andere de volgende werkzaamheden:

Verschillende lastechnieken op staal, aluminium en RVS

PeMa Metaal heeft dankzij de jarenlange ervaring van zijn medewerkers een unieke lastechniek ontwikkeld. Onze lastechniek maakt het mogelijk om alle lastwerkzaamheden op staal, aluminium en rvs te verwezenlijken. De specialisten van PeMa Metaal repareren graag uw inventaris, zoals pijpleidingen, hekken, trappen of onderstellen van tafels.

Plaatwerk op maat door middel van uw eigen tekening

Wij helpen u graag met het uitwerken van uw schets. Bij PeMa Metaal werken wij graag mee aan een project op maat. U levert een schets aan en wij bekijken vervolgens de mogelijkheden. Op deze manier komen we samen tot plaatwerk dat geheel naar wens is. Wij bezoeken u graag op locatie voor metaalbewerking in Hoorn.

Onderhoud, fabricage, constructie en montage door onze technische specialisten

PeMa Metaal werkt uitsluitend met professionals. Onze technische medewerkers zijn allen opgeleid in hun vakgebied. PeMa Metaal verzekert u van kwaliteit.

De metaalbewerking specialist van Hoorn

Ons constructiebedrijf realiseert al uw metaalbewerkingswerkzaamheden in Hoorn (Noord-Holland). PeMa Metaal voert constructiewerkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven. Wij werken altijd volgens een aantal vaste basisprincipes, die ons motiveren om uitsluitend kwaliteit te leveren:

  • Specialistische lastechniek
  • Hoogopgeleide technische professionals
  • Maatwerk mogelijk
  • Snelle oplevering

De beste metaalbewerkingsmachines

De technische specialisten worden ondersteund door de beste metaalbewerkingsmachines. Het gebruik van de metaalbewerkingsmachines zorgt ervoor dat de snelle oplevering van de metaalbewerkingsprojecten gewaarborgd blijft.

Ruim 17 jaar ervaring in de metaalindustrie

PeMa Metaal heeft al ruim 17 jaar ervaring in de metaalbranche. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van de beste oplevering van uw project. PeMa Metaal is het constructiebedrijf voor alle metaalwerkzaamheden in Hoorn.

Lid van de Koninklijke Metaalunie

PeMa Metaal is al jarenlang lid van de Koninklijke Metaalunie. Deze unie is de brancheorganisatie voor de metaalindustrie. Door ons lidmaatschap blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van constructiewerk en metaalbewerking. Al onze medewerkers profiteren van deze toevoer van kennis en expertise. PeMa Metaal blijft altijd investeren in vakmanschap.

Afgeronde metaalbewerkingsprojecten in Hoorn

Wij hebben al een aantal metaalbewerkingsprojecten verwezenlijkt in Hoorn. De projecten bestaan onder andere uit het lassen van roestvrijstaal, het maken van plaatwerk en het repareren van metalen constructies. In het onderstaande overzicht vindt u een voorbeeld van een van deze projecten.

Bedrijventerrein Gildenweg

Op het bedrijventerrein Gildenweg in de wijk Kersenboogerd-Zuid hebben wij onze lastechnieken toepast op twee schoorstenen. De schoorstenen waren niet bestand tegen storm. Door middel van maatwerk heeft PeMa Metaal de schoorstenen vastgezet met metalen kabels. De kabels bieden de schoorstenen genoeg stevigheid tijdens slechte weersomstandigheden. Een versteviging van hoge objecten is vaak nodig in Hoorn, omdat de stad aan het Markermeer ligt. Hierdoor liggen windsnelheden in Hoorn gemiddeld hoger dan elders in het land.

gildenweg-hoorn