PeMa Metaalbewerking: voor constructiewerk, plaatwerk op maat en metaalbewerking in Haarlem

PeMa is een gespecialiseerd metaalbewerking- en constructiebedrijf, dat al jaren werkzaam is in de omgeving van Haarlem. Ons bedrijf helpt u graag met metaalwerkzaamheden en constructies op maat. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Montage, constructie, fabricage en onderhoud door onze technische afdeling

Onze professionals helpen u graag met metaalprojecten in Haarlem. De technische medewerkers zijn specialist in hun vakgebied. Bij PeMa bent u zeker van kwaliteit.

Plaatwerk op maat vanuit uw schets

Wij begrijpen dat een metaalproject precies naar uw wens afgerond moet worden. Daarom helpt PeMa u graag met het uitwerken van uw schets. Zo komen we samen tot het juiste ontwerp van plaatwerk op maat.

Repareren van metaal door specialistisch laswerk

Wij repareren graag uw metalen inventaris, bijvoorbeeld hekwerken, leidingen, pijpen en verloopstukken, tanks of tafel onderstellen. Onze technische specialisten hebben speciale lastechnieken die mogelijk zijn op staal, aluminium en RVS.

Bel ons: 06 – 511 66 191Offerte aanvragen

Specialist in metaalbewerking te Haarlem

Constructiebedrijf PeMa is gespecialiseerd in metaalbewerking in de hoofdstad van Noord-Holland. Metaalbewerking en constructiewerkzaamheden voeren we graag op locatie in Haarlem uit. Wij realiseren projecten voor zowel bedrijven als particulieren. De klant staat bij ons altijd centraal. Onze vier basisprincipes zijn:

  • Kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Flexibiliteit
  • Snelle levering

Tijdens de werkzaamheden maken onze technische specialisten alleen gebruik van de beste metaalbewerkingsmachines die momenteel op de markt te verkrijgen zijn. PeMa heeft inmiddels 17 jaar ervaring in constructiewerkzaamheden als lassen, afmonteren en fabricage. PeMa’s vakmanschap leidt ertoe dat alleen de juiste lastechnieken worden gekozen voor uw project. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekend uitresultaat. Daarom is PeMa al jaren hét constructiebedrijf van Haarlem.

Lid Koninklijke Metaalunie

De Koninklijke Metaalunie behartigt de belangen van midden- en kleinbedrijven in de metaalindustrie. Metaalbedrijf PeMa is lid van deze brancheorganisatie. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de metaalmarkt. Door het lidmaatschap blijven onze kennis en ervaring voortdurend in ontwikkeling. Op deze manier kunnen wij altijd kwaliteit, vakmanschap, flexibiliteit en snelle levering garanderen.

Gerealiseerde metaalbewerkingsprojecten in Haarlem

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers hebben wij al verschillende projecten afgerond in Haarlem. Onder deze afgeronde projecten vallen onder andere op maat gemaakte trappen, sierhekwerken, loopbruggen en plaatwerk op maat. In het onderstaande overzicht lichten wij een aantal projecten toe die door ons sinds 1999 zijn verwezenlijkt in de stad Haarlem.

Bedrijventerrein Waarderpolder

Langs het Spaarne ligt het bedrijventerrein Waarder- en Veenpolder. Voor een pallethandel hebben wij maatwerk geleverd op locatie. De pallets vielen zo nu en dan op de daken van de vorkheftrucks. De klant stuurde ons een schets van zijn gewenste constructie. In samenwerking met de klant hebben wij een beschermschot voor de vorkheftrucks gemaakt.

beschermer-steekwagen

Trap op maat in de Zuiderpolder

In het gebied Zuiderpolder werd een nieuw gebouw vervaardigd. De Zuiderpolder grenst zowel aan het Station Haarlem Spaarnwoude als aan de Amsterdamsevaart (N200). Hier hebben wij voor een bedrijf een metalen trap op maat gemaakt.

steektrap

Contact

Wilt u ook graag een project door ons laten uitvoeren in Haarlem? Vul dan het contactformulier in of bel 06 – 511 66 191.