PeMa Metaalbewerking: allround metaalbewerking- en constructiebedrijf in Purmerend

Pe-Ma Metaal is een gespecialiseerd metaalbewerking- en constructiebedrijf dat al jaren actief is in Purmerend. Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende metaalbewerking en constructiewerkzaamheden op maat. Wij bieden onder andere:

Fabricage, montage, constructie en plaatwerk op locatie

Wij bezoeken u graag voor las-, constructie- en montagewerk. In overleg kunnen wij alle werkzaamheden bij u op locatie uitvoeren.

Lastechnieken op verschillende materialen zoals RVS, staal, aluminium en ijzer

Metaalbedrijf PeMa is gespecialiseerd in het werken met alle soorten metalen. Onze lastechnieken kunnen toegepast worden op staal, ijzer, aluminium en RVS.

Werkzaamheden op basis van uw schets of aan de hand van ons passend ontwerp

Wij staan altijd open voor maatwerk. Uw schets is voor ons het vertrekpunt van de werkzaamheden. PeMa Metaal denkt graag met u mee over metaalbewerking.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op via 06 – 511 66 191 of vraag een offerte op via de contactpagina.

Bel ons: 06 – 511 66 191 Offerte aanvragen

Metaalbewerking op locatie in Purmerend

Pe-Ma Metaal is een allround constructiebedrijf en levert onder andere plaatwerk, metaalbewerking en constructiewerk met kwalitatief hoogstaande materialen. Bij ons heeft een goede afwerking de hoogste prioriteit.

Wij gaan daarom vakkundig te werk en streven altijd naar een optimaal eindresultaat op maat. Dit wordt mede gerealiseerd door het gebruik van de beste metaalbewerkingsmachines op de markt.

Voor een maximaal resultaat voeren wij veel werkzaamheden zoals afmonteren, lassen en de fabricage van kleine onderdelen uit op locatie. Als metaalbewerker zijn laswerkzaamheden erg belangrijk. Wij gaan als metaalbewerkingsbedrijf dan ook zeer zorgvuldig te werk. De juiste lastechniek kiezen wij op basis van jarenlange ervaring.

Koninklijke Metaalunie

Pe-Ma Metaal is lid van de grootste ondernemingsorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. De Koninklijke Metaalunie richt zich naast metaalbedrijven ook op techniekbedrijven. Het lidmaatschap van de Koninklijke Metaalunie zorgt voor vertrouwen voor u als klant. Hierdoor staat Pe-Ma Metaal garant voor een brede kennis en een gerichte aanpak van onze projecten.

Projecten van constructiebedrijf PeMa Metaal in Purmerend

Wij hebben vele verschillende projecten gerealiseerd die onder zowel licht als zwaar constructiewerk vallen. Voorbeelden van werkzaamheden die door ons zijn vervaardigd zijn onder andere leidingwerk, sierhekwerk, plaatwerk op maat, trapconstructies, draagconstructies, loopbruggen, artistieke meubels en stalen deuren. Constructies zullen door constructeurs Maurice en Peter van Halderen gerealiseerd worden. Maurice en Peter werken al sinds 1999 samen en hebben inmiddels veel uitdagende projecten afgerond. Bekijk hieronder de verschillende projecten van PeMa Metaal in de gemeente Purmerend.

Industrieterrein De Baanstee

Op industrieterrein De Baanstee in Purmerend hebben we een constructie op maat gebouwd. Onze metaalbewerkers hebben de metalen constructie op locatie gemonteerd. U vindt hieronder een foto van de metalen constructie.

metaalbewerking-industrieterein-de-baanstee-purmerend

De Kievithof in Purmerend

In een mooie landelijke woning in de wijk Kievithof te Purmerend hebben we deze stalen trapconstructie geplaatst. De stalen constructie is op maat gemaakt en op locatie gemonteerd. De klant had geen beveiliging rondom de trap en de muurtjes. Na de plaatsing van metalen leuning is de veiligheid verhoogd.

metaalbewerking-kievithof-purmerend

Contact opnemen met PeMa Metaalbewerking

Wilt u ook graag een project door ons laten uitvoeren in Purmerend? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie staan wij voor u klaar.