PeMa Metaalbewerking verkoopt verschillende soorten materialen, zoals metaalwerk, plaatwerk en staal. In ons pand in Zaandam wordt alles op maat gemaakt. Wij bewerken het metaal, staal of plaatwerk zodanig dat het perfect aansluit op uw project. Bij ons koopt u op maat gemaakte stalen en platen- en metalenconstructies die direct klaar zijn voor montage.

  • Verkoop van diverse metalen
  • Ook verkoop van op maat gemaakte metalen
  • Levering en montage op locatie
  • Voordelige metalen door fabricage in eigen beheer

Bent u op zoek naar op maat gemaakt metaal, staal of plaatwerk voor uw bouwproject? Neem dan contact met PeMa Metaalbewerking op:
 
Bel ons: 06 – 511 66 191 Offerte aanvragen
 

Kosten op maat gemaakte metalen

PeMa Metaal fabriceert, meet en bewerkt metaalwerken die direct geschikt zijn voor de verkoop. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken van metalen voor bouwprojecten. Bovendien kunnen wij de prijs van het metaal laag houden, omdat wij alles zelf fabriceren, bewerken en leveren.

Hieronder ziet u een op maat gemaakte metalen tafel van 12 meter lang. Het metaal voor deze tafel hebben wij gefabriceerd en op locatie gemonteerd. Bekijk meer projecten van PeMa Metaalbewerking.

Zwevende tafel van 12 meter lang  Zwevende tafel van 12 meter lang
 

Metaal op maat bewerkt

PeMa Metaal bewerkt metaal, zodat er metalen worden geleverd die perfect passen bij uw specifieke project. De metalen constructies die wij verkopen worden op locatie afgeleverd, zodat u zelf enkel nog het metaalwerk hoeft te lassen, monteren en onderhouden. Tijdens een gesprek met één van onze technisch specialisten wordt uw project doorgenomen. U geeft uw gewenste materiaal, uw afmeting en de vereiste werkzaamheden door. Wij zorgen vervolgens dat het metaal op maat wordt gemaakt en bewerkt. Bovendien leveren wij uw gekochte materialen op de gewenste locatie af. PeMa Metaal is actief in de omgeving van Zaandam, Amsterdam, Purmerend, Haarlem en Alkmaar.
 

Constructiewerk uitbesteden

Als u het constructiewerk ook wilt laten doen door een ervaren metaalbedrijf, schakelt u PeMa Metaal in. Wij kunnen u van het begin tot het eind begeleiden in het fabriceren, inmeten, lassen en monteren van het plaat- of metaalwerk. Tevens kunnen onze technisch specialisten metaalwerken repareren en onderhouden. Wij hanteren een concurrerende prijs, zodat u uw op maat gemaakte materialen altijd voordelig koopt.

Wilt u advies over uw project of bent u op zoek naar op maat gemaakt metaalwerk? Vraag PeMa Metaalbewerking naar advies of een offerte op maat. Onze technische mensen helpen u graag met een oplossing.