PeMa metaalbewerking: constructiebedrijf voor al uw metaalwerkzaamheden in Zaandam

Bent u op zoek naar een specialist in metaalbewerking en constructiewerkzaamheden? PeMa Metaalbewerking is al jarenlang actief in de omgeving van Zaandam. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende projecten met betrekking tot metaalbewerking en constructiewerkzaamheden.

Wij verzorgen onder andere fabricage, montage, constructie en plaatwerk. Alle werkzaamheden kunnen in overleg bij u op locatie uitgevoerd worden. Daarnaast staan wij altijd open voor maatwerk. PeMa Metaalbewerking helpt u graag met het uitwerken van het ontwerp dat u voor ogen hebt. De schets wordt voor ons het vertrekpunt van de werkzaamheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden of bent u op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op via 06 – 511 66 191 of vraag direct een offerte op.

Bel ons: 06 – 511 66 191 Offerte aanvragen

Uw partner in metaalbewerking te Zaandam

PeMa Metaalbewerking realiseert al jarenlang metaalbewerkingsprojecten en constructiewerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals lassen, afmonteren en de fabricage van kleine onderdelen. Dit wordt gedaan door onze technische specialisten die ruim 17 jaar ervaring hebben. Bij PeMa Metaalbewerking bent u verzekerd van kwaliteit.

De klant staat bij PeMa Metaalbewerking altijd centraal. Niet voor niets zijn onze beloften:

  • Vakmanschap
  • Flexibiliteit
  • Kwaliteit
  • Snelle levering

Maatwerk in Zaandam

Wij realiseren onder andere de volgende werkzaamheden:

Producten op maat gemaakt

Indien u een schets heeft van het gewenste product, kunnen onze technische specialisten samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag met het uitwerken van uw schetsen.

Lastechnieken op aluminium, RVS en staal

Ook voor laswerkzaamheden kunt u terecht bij PeMa Metaalbewerking. Onze speciale lastechnieken worden toegepast op onder andere aluminium, RVS en staal. Werkzaamheden die hier onder vallen zijn onder andere het repareren van inventaris, trappen en hekken.

Constructie, montage, fabricage en onderhoud

Bij PeMa Metaalbewerking kunt u terecht voor allerlei soorten constructiewerkzaamheden en metaalbewerking. Met de nieuwste metaalbewerkingsmachines wordt uw gewenste product snel geproduceerd en geplaatst. Zo hoeft u hier nooit lang op te wachten.

Lid van de Koninklijke Metaalunie

PeMa Metaalbewerking is al jarenlang lid van de Koninklijke Metaalunie. Dit is de brancheorganisatie voor de metaalindustrie. Door ons lidmaatschap blijven wij altijd op de hoogte van allerlei nieuwe technieken op het gebied van metaalbewerking en constructiewerk. Met deze kennis kunnen onze technische specialisten u altijd het beste van dienst zijn.

Kies voor goede kwaliteit producten

Met PeMa Metaalbewerking als uw partner voor uw projecten bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

  • Lid van de Koninklijke Metaalunie
  • Maatwerk door hoogopgeleide technische specialisten
  • Snelle levering door het gebruik van de nieuwste machines
  • Specialistische lastechnieken

Recent afgeronde projecten in Zaandam

De uitvoerders van de projecten zijn Peter van Halderen en Maurice van Halderen. Beide zitten al ruim 17 jaar in het vak en hebben diverse projecten afgerond in Zaandam, voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Onlangs hebben wij voor het distributiecentrum van Albert Heijn een nieuwe loopbrug geproduceerd en gemonteerd. Daarnaast hebben we hier ook de nieuwe balie vervaardigd en geplaatst.

Het was een flinke klus om de grote loopbrug te monteren. Dankzij de ruime ervaring in de metaalbewerkingsindustrie is het gelukt. Met trots presenteren we het eindresultaat.

aloopbrug distributie centrum AHaceindresultaat12

 

Neem nu contact met ons op

Wilt u ook een project laten uitvoeren in Zaandam? Neem dan nu contact met ons op. Ook voor meer informatie kunt u bellen naar 06 – 511 66 191.