Roestvrij staal is gewoon staal waar extra componenten in zijn verwerkt. Componenten zoals, molybdeen, titanium, mangaan, stikstof, silicium, nikkel en chroom. Wanneer chroom in aanraking komt met zuurstof ontstaat er een onzichtbare laag die het metaal tegen roestvorming zal beschermen.

Roestvrij staal constructiewerk

Bij PeMa metaalbewerking kunt u terecht voor RVS constructiewerk. Er zijn veel verschillende categorie├źn en toepassingen in roestvrij stalen constructies zoals apparatenbouw, machinebouw, framebouw, interieurbouw, maatwerk en plaatwerk. Afhankelijk van uw project selecteert PeMa de juiste toepassing en bijhorende methode om de stalen constructie te bewerken. Wij streven daarnaast in onze werkwijze altijd naar de hoogste kwaliteit.

Heeft u een project of wilt u graag een constructie van roestvrij staal laten bouwen of bewerken? Neem dan voor een offerte en meer informatie over onze werkzaamheden contact met ons op.

RVS lassen

Metaalbedrijf PeMa is ook gespecialiseerd in het lassen van RVS, ofwel roestvrij staal en inox. Roestvrij staal wordt gebruikelijk gelast met de techniek smeltlassen. Deze processen worden ook wel MIG/MAG lassen en TIG lassen genoemd. RVS is echter met meerdere lasmethodes te lassen. Onze specialisten hangen de methode altijd af van de situatie. De keuzes worden gemaakt op basis van jarenlange ervaring in het vakgebied. Meer informatie over lassen.

RVS polijsten

Het polijsten van roestvast staal is vakwerk. Tijdens het polijsten houden we rekening met de hardheid van het staal, zodat het metaal niet beschadigd. Met onze professionele materialen kunnen we snel en voordelig rvs hoogglans polijsten.

Projecten van roestvrij staal door PeMa

rvs-balkon-420x280rvs-werkzaamhedenRVS werken PeMa metaal zaandam
Bekijk meer RVS-projecten door PeMa