PeMa Metaalbewerking realiseert al meer dan 15 jaar staalconstructies in Amsterdam en omgeving. Vanuit onze locatie in Zaandam bedienen wij zowel het MKB als grote organisaties. Voorbeelden van projecten waarin we staalconstructies hebben gerealiseerd zijn:

  • Het distributiecentrum van Albert Heijn in Zaandam
  • Hotel in Assendelft
  • Renovatieprojecten in Amsterdam en omgeving

PeMa helpt ook graag bij uw stalen constructies. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op, of vraag online een offerte aan.

Bel ons: 06 – 511 66 191 Offerte aanvragen

Een stalen loopbrug constructie

In september 2015 hebben wij een stalenloopbrug constructie gerealiseerd in het distributiecentrum van Albert Heijn in Zaandam. Deze stalen constructie hebben we tevens op locatie gemonteerd en opgeleverd.

aloopbrug distributie centrum AHac

Staalconstructie voor de galerij

In mei van 2015 hebben wij een staalconstructie voor de galerij van een hotel in Assendelft gemaakt. De stalen trap en het looppad hebben we op maat gemaakt en op locatie gemonteerd.

staalconstructies

Renovatieprojecten met staalconstructies

Naast op maat gemaakte staalconstructies, helpen wij regelmatig bij bouw- en renovatieprojecten. Voor dit soort projecten leveren we stalen constructies die bijvoorbeeld muren opvangen of plafonds verstevigen.

Pe Ma Metaalbewerking Zaandam Pe Ma Metaalbewerking Zaandam Pe Ma Metaalbewerking Zaandam

Bekijk alle projecten van PeMa Metaalbewerking.

Een staalconstructie op maat

Voor meer informatie over een op maat gemaakte staalconstructie of andere metaalwerkzaamheden, kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 06 – 511 66 191 of via het e-mailadres info@pe-ma.nl.