Metaal lassen en snijden

Onder de specialisaties van PeMa Metaalbewerking vallen onder andere het lassen en snijden van metaal. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met diverse lastechnieken als booglassen en druklassen. Met PeMa kiest u voor:

  • De modernste lastechnieken
  • Ervaren en gecertificeerde vakmensen
  • Vakwerk op locatie
  • Op maat gesneden metaal

Bel ons: 06 – 511 66 191 Offerte aanvragen

Lassen van metaal

U kunt bij ons terecht voor het lassen van verschillende metalen, waaronder aluminium, RVS en staal. Wij voeren ook reparatiewerkzaamheden uit en hebben ervaring met zowel klein- als grootschalige projecten. Kijk voor meer informatie over deze bewerkingsvorm op de pagina over lassen.

Metaal snijden

Metaal kan door toepassing van verschillende methodes gesneden worden, waaronder laser-, plasma- en watersnijden. De nieuwste snijtechnologieën zijn zeer secuur en zorgen voor minimaal materiaalverlies bij deze vorm van metaalbewerking. Wij kunnen verschillende metalen snijden, waaronder staal, RVS en aluminium.

Las- en snijprojecten voor particulieren

Wij voeren metaalbewerkingen uit voor zowel particulieren als bedrijven. Dit op maat gemaakte onderstel voor een tafel is naar de wensen van de klant gefabriceerd. Als u een uniek design in uw industriële interieur wenst, nemen we de mogelijkheden graag met u door.

metalen frame tafel
tafel metaal maatwerk

Projecten voor bedrijven

Door middel van lassen en snijden leveren we regelmatig producten op die specifiek zijn ontworpen voor een unieke toepassing in het productieproces. Op onderstaande afbeelding is een roestvrijstalen productiemachine te zien.

RVS werken PeMa metaal zaandam

Werkzaamheden op locatie

PeMa metaalbewerking levert altijd maatwerk. We voeren regelmatig las- en snijwerkzaamheden uit op locatie. Bij poppodium Patronaat in Haarlem hebben we met een metalen constructie een robuuste doorgang gecreëerd.

laswerkzaamheden poppodium Haarlem

Flexibel en oplossingsgericht

Bij de realisatie van veel metaalbewerkingsprojecten vraagt de situatie om flexibiliteit. Onze vakmensen kunnen door hun ervaring met verschillende soorten metaalbewerking altijd een gepaste oplossing vinden.

maatwerk lassen op locatie

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het lassen of snijden van metaal? Verstuur uw bericht via het contactformulier of bel 06 – 511 66 191.